Puzzel Mij {audiovisuele tour}
Puzzel Mij:

Audiovisuele tour
Je komt toe op een bijzondere locatie. Je neemt je telefoon erbij en zet je koptelefoon op. Terwijl een vrouw je zacht toespreekt en een man in je oor zingt, loop je recht op een eiland van kunst af. Je blijft staan, of zet je neer. Je kijkt rond, of sluit je ogen. Eiland na eiland zink je dieper en dieper in een beklijvend verhaal. Over Tijs en Fleur. Over sterren en monsters. Over liefde en wonden en pleisters en zalf. En over recht blijven staan in een kromgetrokken wereld. OP WANDEL DOOR HET BOEK

Puzzel Mij is een verhaal van Ine Verhaert met muziek van Sebastiaan Simoens en beelden van Jasper De Ridder. Wat ontstond als theatervoorstelling werd een boek waaraan vele plannen hingen. Corona deed de focus verschuiven en zo maakte Collectief Ablatief er een audiovisuele tour van. Met koptelefoon en smartphone wandel je, in het gezelschap van je bubbel, door de beelden van Jasper.


In onze speellijst vind je waar je 'Puzzel Mij' kan beleven. Heb je zelf een geschikte plek of een locatietip? Contacteer ons gerust!


Praktisch:

Duur: 85'

Mee te nemen: smartphone en koptelefoon/oortjes.

Credits:

Tekst, stem en montage: Ine Verhaert
Muziek en mix: Sebastiaan Simoens
Beelden en expo: Jasper De Ridder
 

Productie & boeking: Sebastiaan Simoens

"Dank voor de heerlijke avond. Het heeft deugd gedaan. Kunst is een machtig wapen tegen verstarring. Dat heb ik gisteren kunnen beleven." 

Marc Winnelinckx (publiek)

"Mag ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor die wondermooie avond zaterdag! Top gedaan met veel talent.
Vraagt zeker om een vervolg.


Marc Bogaert

(publiek)

"Kwetsbare poëtische schoonheid met een rafelige rand, 

pijnlijk liefdevol zonder emogedoe, 

in hoopvolle onmogelijkheid en gebarsten volheid.

Doet stilstaan, voor wie durft."


Dirk De Wachter